اسپند دود کردن Fundamentals Explained
اسپند دود کردن Fundamentals Explained
Blog Article
گیاه اسپند دربردارنده مواد ضد میکروبی از نوع فلاونوئیدها و آلکالوئیدها میباشد، که این مواد در بخشهای مختلف آن (دانه، کالوس و نهال) زیاد یافت میشود. از جمله آلکالوئیدهای مهم آن میتوان به
بررسیهای انجام شده نشان میدهد که گیاه اسفند میتواند در کنترل وزن فردی بسیار موثر باشد.
کودکان زیر دو سال، افرادی دارای حساسیت به اسپند و همچنین افراد مبتلا به بیماریهای خاص کلیوی، قلبی و عروقی و کبدی بهتر است از مصرف این گیاه خودداری کنند.
– از جویدن دانه های اسفند اکیدا خوداری کنید چرا که حاوی مواد سمی است.
افرادی که از این عارضه رنج میبرند در کنار سایر روشهای درمانی میتوانند از خواص اسپند نیز برخوردار شوند.
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند بیشتر بدانید مشارکتها
استفاده از مطالب سایت سرزمین غذا فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. ورود
متخصصان طب سنتی توصیه میکنند اگر از بیماری خاصی رنج میبرید و قصد استفاده از این گیاه را دارید، حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید تا از ایمن بودن آن اطمینان حاصل کنید.
جدا کردن خلطهای سفت و چسبنده سینه، کمک به درمان سرفه check here و تنگی نفس از دیگر خواص درمانی اسپند است.
به گزارش فرتاک نیوز، اسپند، گیاهی علفی و چندساله از تیره قرهداغیان است که با نامهای دیگری مانند اسفند، سداب سوری و هارمِل نیز شناخته میشود.
۱ مشخصات ۲ استفاده تاریخی ۳ خواص دارویی ۴ ترکیبات شیمیایی ۵ منابع ۶ جستارهای وابسته تغییر وضعیت فهرست محتویات اسپند
مصرف اسپند در دوران بارداری و شیردهی اکیداً ممنوع است. زیرا این گیاه میتواند منجر به سقط جنین، زایمان زودرس و نقص در جنین شود. همچنین، اسپند میتواند از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل شده و برای او مضر باشد.
اسپند همچنین یک ضدشپش قوی محسوب میشود که میتواند در کاهش این عوامل بیماریزا موثر باشد. متخصصان طب سنتی به افراد مبتلا به شپش سر و همچنین کسانی که در خطر ابتلا به این عارضه قرار دارند، استفاده از دود این گیاه را توصیه میکنند.
از آنجا که خوردن آن باعث بیمار یا تلف شدن دام میشود، در شماری از کشورها علف هرز مضر شناخته میشود. استفاده از این گیاه در طب سنتی خاورمیانه و شمال آفریقا رایج است.